Cautare

731 de rezultate pentru "jaf amanet arad" (4.54 secunde)
La Arad, primarul PDL Gheorghe Falca are, conform sondajelor PSD, peste 60% in intentia de vot, desi USL ar obtine, la votul politic, peste 50% in judet.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
"Daca am fi corecti, am spune ca se ascund (liderii PDL - n.r.), ca pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund pe aici, pe la noi prin Banat, pe unde mai spera, pe la Popoviciu (Alin Popoviciu este deputat in Colegiul 5 din judetul Timis - n.r.), pe la Arad, la Gheorghe Falca.
PNL a pierdut functia de presedinte de CJ in judetele Arad, Bihor si Salaj. Partidul condus de Liviu Dragnea a batut palma cu UDMR si va forma majoritatea in consilii.
Anul trecut, Serviciul de investigare a fraudelor din cadrul IJP Timis a declansat urmarirea penala impotriva Cameliei Zachar din Arad, asociat si administrator al societatii Business Center Consulting SRL Arad, firma pe numele careia s-a facturat biletele de 430.000 lei/pers.
Cursurile, care vor dura cinci zile, vor fi grupate in functie de domenii precum biodiversitate, care vor avea loc la Sibiu, Mures, Brasov, Maramures, Suceava, Covasna, Buzau, Mehedinti si Hunedoara, agricultura ecologica care se vor tine in Mures, Arad, Maramures, Suceava, Cluj, Calarasi, Giurgiu, Brasov, Sibiu si protectia solului, in Vaslui, Buzau, Vrancea, Timis si Arad.
De la un târg din Arad, tatal sau a cumparat paunii si fazanii. „De la un târg din Arad tata a cumparat primii pauni si fazani, iar apoi restul animalelor“, a spus Adriana.
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
Pentru 2008, Bricostore are in plan deschiderea de magazine in Oradea, Braila, Arad, Focsani si Suceava, investitia medie pe unitate fiind de zece milioane de euro.
Ramnicu-Valcea, Oradea, Medias, Constanta, Orsova, Arad, Lugoj, Simeria, Turda, Targu-Jiu, Drobeta Turnu-Severin si Bucuresti, calendarul deschiderilor fiind conditionat si de ritmul de solutionare a dosarelor, se arata intr-un comunicat al companiei. ... Reteaua are sapte supermarketuri la Arad, Resita, Deva, Odorhei si Alba-Iulia si un hypermarket la Targu-Mures.
Euroconsult SRL Arad, lichidatorul rafinariei Petrolsub Suplacu de Barcau (Zona Balc), aflata in faliment, va relua la finele acestei luni licitatia pentru vanzarea unitatii, la un pret de pornire de 15 milioane de euro, fara TVA.
Revenind la romanii din vestul tarii care merg in Ungaria pentru a petrece, mai putem preciza ca o nunta cu aproximativ 100 de invitati costa la un restautant din Arad aproximativ 20.000 lei, in timp ce in Ungaria pretul este cu 30% mai mic.
Dupa ce lichidatorul Petrolsub Balc, SC Euroconsult SRL Arad, a declarat ca va anunta, pe 14 iulie, castigatorul licitatiei organizate pe 30 iunie, iata ca pe 15 iulie a dat sfoara-n tara ca va relua, luni, 28 iulie, licitatia pentru vanzarea rafinariei.
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... Pentru tronsonul Arad-Oradea, 104 km (DN 79), au depus oferte companiile:
Alt contract se refera la constructia tronsonului de autostrada Arad-Timisoara, de catre consortiul FCC Construccion-Astaldi. ... Astaldi a primit si contractul de proiectare si executie a DN 79 Arad - Oradea, care necesita fonduri de 266,3 milioane de lei.
Consiliul Judetean Arad a organizat, marti, "Cina Porcului", eveniment in cadrul caruia doi porci au fost sacrificati, parjoliti si transati, conform normelor Uniunii Europene.
In prezent, Centrale Termice Arad a castigat procesul cu Best si va avea conturile deblocate, dar, din pacate, nu bani. ... Mai avem insa de luat de la CET Arad 30 de milioane de lei, suma aferenta livrarilor din 2008.
Din cele 13 sali de sport receptionate in luna aprilie, opt sali de sport sunt de tip unu, respectiv centre de sport scolare cu nivel de practica competitionala locala, cu teren de handbal si 150 de locuri in gradene si au fost construite in judetele Arad (doua sali), Olt (o sala), Buzau (o sala), Constanta (o sala), Mures (o sala), Hunedoara (o sala), Valcea (o sala).
Pretul transportului unui TIR pe calea ferata pe ruta Bucuresti-Arad este mai redus decat costul deplasarii acestuia pe sosea, respectiv 250 euro, fata de 320 euro, a declarat subsecretarul de stat in ministerul de resort Constantin Axinia, la lansarea unui transport experimental pe ruta respectiva.
• Autostrada Arad-Timisoara. ... Tronsoanele de autostrada Cernavoda - Constanta (51 de kilometri) si Arad -Timisoara (32,2 kilometri) au ca termen de finalizare anul 2011.
google-analytics.com